pittige_kaasdip_van_graskaas_boerengraskaas

Pittige kaasdip van graskaas

Dip van graskaas, voor chips (of stokbrood) en groenten. Lekker als
voorafje of borrelhapje.

Ingrediënten (4 personen): ca. 125 g graskaas · 80 g crème fraîche of boerenroom · scheutje droge witte wijn · 1 teentje knoflook · cayennepeper en zout · chips (of stokbrood) · wortel · komkommer · radijsjes · paprika · bleekselderij · 1 bakje tuinkers

Bereidingswijze: Snij de kaas in blokjes en laat in een pannetje langzaam samen met de crème fraîche en een scheutje wijn (of appelsap) al roerend tot een dipsaus smelten, maar niet koken. Pers de knoflook erboven en breng op smaak met cayennepeper en indien nodig wat zout. Geef er chips (of geroosterde sneetjes stokbrood) en rauwe groenten zoals wortel, komkommer, radijsjes, paprika en bleekselderij bij. Knip wat tuinkers en strooi erover.

koekjes_van_grasboter_boerengraskaas
lentefrisse

Koekjes van grasboter

Eenvoudig recept dat ook leuk is om met kinderen te maken! Ingrediënten (20 stuks): 250 g grasboter · 250 g bloem · 6 eidooiers · 250 g...

Lees verder

Volg Ons

schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil jij naast Boerengraskaas ook op de hoogte blijven van vergelijkbare acties? Vul dan je e-mailadres in.

  • Marketingtoestemmingen Boerengraskaas is een initiatief van de Bond van Boerderij Zuivelbereiders. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Boerengraskaas, ga je er automatisch mee akkoord dat de Bond van Boerderij Zuivelbereiders je ook op de hoogte houdt van hun andere campagnes.
Marketingtoestemmingen
Boerengraskaas is een initiatief van de Bond van Boerderij Zuivelbereiders. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Boerengraskaas, ga je er automatisch mee akkoord dat de Bond van Boerderij Zuivelbereiders je ook op de hoogte houdt van hun andere campagnes.

Boerengraskaas wordt mede mogelijk gemaakt door:

Sponsoren

Kaashandel Remijn