banaan-aardbei_karnemelk_boerengraskaas

Banaan-aardbei karnemelk

Lekker als ontbijtdrank en tussendoortje, maar ook als zomers toetje.

Ingrediënten (1 persoon): 1,5 dl boerenkarnemelk · 1 kleine of een halve banaan · 7 aardbeien (1 voor garnering

Bereidingswijze: Pel de banaan en snijd het vruchtvlees in stukjes. Maak de aardbeien schoon, bewaar een aardbei met kroontje voor de garnering en halveer de overige exemplaren. Doe het fruit met de karnemelk in een mengbeker of blender en mix dit op de hoogste stand. Schenk de drank in een glas en garneer met de aardbei.

koekjes_van_grasboter_boerengraskaas
lentefrisse

Koekjes van grasboter

Eenvoudig recept dat ook leuk is om met kinderen te maken! Ingrediënten (20 stuks): 250 g grasboter · 250 g bloem · 6 eidooiers · 250 g...

Lees verder

Volg Ons

schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil jij naast Boerengraskaas ook op de hoogte blijven van vergelijkbare acties? Vul dan je e-mailadres in.

  • Marketingtoestemmingen Boerengraskaas is een initiatief van de Bond van Boerderij Zuivelbereiders. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Boerengraskaas, ga je er automatisch mee akkoord dat de Bond van Boerderij Zuivelbereiders je ook op de hoogte houdt van hun andere campagnes.
Marketingtoestemmingen
Boerengraskaas is een initiatief van de Bond van Boerderij Zuivelbereiders. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Boerengraskaas, ga je er automatisch mee akkoord dat de Bond van Boerderij Zuivelbereiders je ook op de hoogte houdt van hun andere campagnes.

Boerengraskaas wordt mede mogelijk gemaakt door:

Sponsoren

Kaashandel Remijn