Ja, ik doe mee!

Omdat we ook dit jaar weer trots zijn op onze producten, gaan we weer van start met de Boerengraskaascampagne! Uiteraard maken we er ook dit keer een succes van. Leuk dat je meedoet!

Door dit formulier in te vullen en te verzenden geef je aan dat jouw boerderijwinkel meedoet met de graskaascampagne 2023.

De landelijke graskaascampagne start op maandag 15 mei 2023! Voor die tijd is er al veel aandacht voor de weidegang van de koeien en het maken van de eerste graskaas. Wellicht is op de boerderij de graskaas nog niet voorradig, in dat geval kun je de campagne later starten. De campagne voor boerderij-zuivelbereiders stopt op zaterdag 24 juni 2023.

Je ontvangt GRATIS postermateriaal (tweemaal A3 en tweemaal A4), een set met honderd kraskaarten, een vlaggenlijn en kant-en-klare socialmedia berichten. Iedere set kraskaarten bevat tien winnende kraskaarten waarvan je zelf de prijzen beschikbaar stelt. Het is mogelijk om extra kraskaarten te bestellen. Hiervoor worden meerkosten in rekening gebracht.

Promotie Boerengraskaascampagne 2023

Contactpersoon(Vereist)
Adres(Vereist)
Ik doe mee met de Boerengraskaascampagne 2023 en ontvang GRATIS postermateriaal (tweemaal A3 en tweemaal A4), een set met honderd kraskaarten, een vlaggenlijn en kant-en-klare socialmedia berichten.

Heb je vragen of wil je nog meer kraskaarten bestellen, neem dan contact op met secretariaat@boerderijzuivel.nl.

Persoonsgegevens

Je persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor de Boerengraskaascampagne. Wij verstrekken je persoonsgegevens niet aan derden zonder jouw toestemming, tenzij wij daartoe verplicht zijn op basis van de wet of een rechterlijke uitspraak, of als dit noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst tussen jou en Boerengraskaas.nl.

koekjes_van_grasboter_boerengraskaas
lentefrisse

Koekjes van grasboter

Eenvoudig recept dat ook leuk is om met kinderen te maken! Ingrediënten (20 stuks): 250 g grasboter · 250 g bloem · 6 eidooiers · 250 g...

Lees verder

Volg Ons

schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil jij naast Boerengraskaas ook op de hoogte blijven van vergelijkbare acties? Vul dan je e-mailadres in.

  • Marketingtoestemmingen Boerengraskaas is een initiatief van de Bond van Boerderij Zuivelbereiders. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Boerengraskaas, ga je er automatisch mee akkoord dat de Bond van Boerderij Zuivelbereiders je ook op de hoogte houdt van hun andere campagnes.
Marketingtoestemmingen
Boerengraskaas is een initiatief van de Bond van Boerderij Zuivelbereiders. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Boerengraskaas, ga je er automatisch mee akkoord dat de Bond van Boerderij Zuivelbereiders je ook op de hoogte houdt van hun andere campagnes.

Boerengraskaas wordt mede mogelijk gemaakt door:

Sponsoren

Kaashandel Remijn