boerengraskaas_homepage_twitter

Ja, ik doe mee!

Wij – de Bond van Boerderijzuivelbereiders- zijn heel erg enthousiast om kazen en zuivel gemaakt op de boerderij, de aandacht te geven die het verdient. Maar we kunnen het niet alleen. Jij bent met je (boerderij)winkel, minstens zo’n belangrijke schakel bij de verkoop van al die heerlijke kazen en zuivel, gemaakt op de boerderij. Als je € 50 bijdraagt, zal de Bond van Boerderij-Zuivelbereiders een advertentie plaatsen op haar Facebookaccount waarin jouw winkel is getagd en deze adverteren in de regio van jouw boerderijwinkel. Zo weten consumenten dat ze deze heerlijke boeren graskazen en/of boerenzuivel bij jou kunnen kopen. De advertentiekosten van € 50 komen voor je eigen rekening. De Bond van Boerderijzuivelbereiders geregeld de rest. Doe mee en maak van de Boerengraskaas campagne én van je eigen kaas- en zuivelverkopen een groot succes!

Persoonsgegevens
Je persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor de Boerengraskaas campagne. Wij verstrekken je persoonsgegevens niet aan derden zonder jouw toestemming, tenzij wij daartoe verplicht zijn op basis van de wet of een rechterlijke uitspraak of als dit noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst tussen jou en Boerengraskaas.nl

Verkooppunten formulier

koekjes_van_grasboter_boerengraskaas
lentefrisse

Koekjes van grasboter

Eenvoudig recept dat ook leuk is om met kinderen te maken! Ingrediënten (20 stuks): 250 g grasboter · 250 g bloem · 6 eidooiers · 250 g...

Lees verder

Volg Ons

schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil jij naast Boerengraskaas ook op de hoogte blijven van vergelijkbare acties? Vul dan je e-mailadres in.

  • Marketingtoestemmingen Boerengraskaas is een initiatief van de Bond van Boerderij Zuivelbereiders. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Boerengraskaas, ga je er automatisch mee akkoord dat de Bond van Boerderij Zuivelbereiders je ook op de hoogte houdt van hun andere campagnes.
Marketingtoestemmingen
Boerengraskaas is een initiatief van de Bond van Boerderij Zuivelbereiders. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Boerengraskaas, ga je er automatisch mee akkoord dat de Bond van Boerderij Zuivelbereiders je ook op de hoogte houdt van hun andere campagnes.

Boerengraskaas wordt mede mogelijk gemaakt door:

Sponsoren

Kaashandel Remijn Zijerveld Kaashandel De Goot-Verburg Zuivelhoeve